MyDownload


لینک دوستان

دانلود تم برلی کامپیوتر
دانلود تم برای کامپیوتر2
دانلود رایگان نرم افزا ر2009
هر عکسی که بخواهی پیدا می شه
هر عکسی که بخوای پیدا میشه
دانلود نرم افزار رایگان
هر نرم افزاری که بخوای پیدا میشه
دانلود رایگان نرم افزار 2
دانلود نرم افزار 3
دانلود رایگان نرم افزار 4
دانلود رایگان نرم افزار 5
مهدی
مهدی
مهدی
دانلود رایگان نرم افزار 2008
تینا سافت
تینا سافت
ساحل

لوگوی دوستان





تعداد بازدید

v امروز : 4 بازدید

v دیروز : 17 بازدید

v کل بازدیدها : 147401 بازدید

مطالب قبلی

87/1/19 :: 4:1 عصر

اجزاء :
ساختار مکانیکی موس تشکیل شده از :
1-یک توپی
2- دو عدد میل? پلاستیکی که هر کدام متصل به یک چرخ پلاستیکی در انتها هستند و در عین حال در تماس همیشگی هستند با توپی که در زیر موس وجود دارد.
3-یک غلتک پلاستیکی
4- دو عدد دیود ( نورزا و نوری ) برای هر چرخ


محل قرار گیری اجزا :

توپی : در قسمت وسط و زیر موس
میله های پلاستیکی : با زاویه 90 درجه نسبت به هم در داخل موس قرار دارند و در تماس با توپی.
چرخ های پره دار در انتهای هر میله پلالستیکی
غلتک پلاستیکی :که در زاویه مخالف زاوی? 90در جه ای که دو میله با هم می سازند قرار دارد.
دیودها بصورت جفتی در دو طرف هر چرخ

روش کار :

         گردش توپ سنگین داخل موس - که جرم بالای آن باید به منظور کشش موس به طرف سطح و در گیری بیشتر اجزا متحرک باشد - سبب چرخش میله های پلاستیکی با قطر کم(این قطر کم باعث می شود که با گردش کم توپی این میله های پلاستیکی خیلی بیشتر بچرخند مانند چرخ دنده های داخل جعبه دند? اتومبیل و یا دو چرخه.در واقع می توان گفت حساسیست یک نمومه موس نسبت به حرکت به قطر این میله ها نیز بستگی دارد،هر چه میله باریک تر، حرکت کمتر موس،حرکت کمتر توپی،چرخش بیشتر میله،حساسیت بیشتر نسبت به حرکت) می شودودر نتیجه چرخهای پلاستیکی در انتهای هر میله با سرعت بسیار بالایی شروع  به گردش می کنند،جهت این دو چرخش دقیقاً عکس یگدیگراست.در روی محیط چرخهای پلاستیکی پره هایی قرار دارد که با هم فاصله دارند و از این نظر می توان چرخ را به کف دست و پره های روی آن را  با انگشتان دست باز و فاصله آنها را با فاصله بین انگشتان مقایسه کرد، دو نوع دیود در مقابل یک دیگر و در دو طرف پره ها قرار می گیرند ، دیود نورزا شروع به فرستادن نور به طرف دیود نوری می کند ، که قطع شدن و یا نشدن این نور بوسیله پره ها باعث ایجاد دیتا میشود بعنوان مثال اگر نور عبور کند و به دیود نوری برسد یک نوع دیتا و اگر نرسد یک نوع دیگر از دیتا تولید می شود  و بدینوسیله آی سی داخل موس تشخیص می دهد که آیا چرخ در حال گردش است و یا خیر. اما نکته مهم در اینجا ، تشخیص جهت گردش است – چون هر چرخ می تواند و باید در دو جهت بچرخد - که این وظیفه بعهده دیود هاست ، هر دیود شامل دو فرستنده و دو گیرنده  است که درست در کنار هم قرار دارند و نسبت به اینکه کدام یک اول توسط پره ها قطع می شوند و کدام یک دوم ، جهت چرخش چرخ را تشخیص می دهد ، بعنوان مثال اگر ابتدا دیود شماره 1 قطع شود و سپس دیود شماره 2 موس در جهت محور +y ها در حال حرکت است .
         دو میله و چرخ متصل به آنها بمنظور درک حرکت موس - در راستای دو محور   x ها    ( +x و -x ) و y ها(+y و -y) - با هم یک زاوی? 90 درجه میسازند که در حقیقت میتوان آن را همان دستگاه مختصات دکارتی در نظر گرفت که آی سی با دریافت این اطلاعات و ترکیب آن ها با هم و بدست آوردن برآیند دو بردار (دو جهت حرکت در فضای دو بعدی ) می تواند جهت حرکت موس را تشخیص دهد.

نکته (1) : در حقیقت غلتک پلاستیکی در تشخیص جهت نقشی ندارد، وظیفه آن این است که توپ را همیشه در اتصال با دو میله پلاستیکی قرار دهد و توپ بتواند حالت دورانی خود را همیشه داشته باشد و حفظ کند.

نکته (2) : حرکت موس در صفحه یک حرکت مقطع است- به علت قطع شدن لحظه به لحظه نور دیودی- دقیقاً مثل شکل گیری فیلم.در ابتدای مسیر ساخت فیلم با قرار دادن تعداد بالایی عکس(فریم )که از یک سکانس گرفته شده بود روی یک نوار و پخش آنها با سرعت بالا به یک حالت مووی (Movie ) یا همان فیلم رسیدند که از این نظر به حرکت موس شبیه است و با سرعت  دادن به حرکت مقطع به یک حرکت ممتد می رسند%


نوشته های دیگران ()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ


منوى اصلى

خانه v
شناسنامه v
پارسی بلاگv
پست الکترونیک v
 RSS  v

درباره خودم

MyDownload
مهدی
در این وبلا گ اموزش گام به گام کامپیوتر تدریس می شود

لوگوى وبلاگ

MyDownload

پیوندهای روزانه

template designed by Rofouzeh